Haber

Harran Üniversitesi KPSS’den 55 puan alan 109 işçi alıyor! Son başvuru ne zaman bitecek?

Harran Üniversitesi 4 üncü maddenin (B) bendine göre Hemşire, Fizyoterapist, Röntgen Teknisyeni, Sağlık Teknisyeni, Mühendis, Büro Çalışanı, Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Görevlisi ekiplerine toplam 109 personel alımı yapacağını açıkladı. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun unsuru. Başvuru kuralları ve tarihçesi ile ilgili tüm merak edilen detayları açıklayan üniversite, ortaokul en az lise mezunu adaylara istihdam sağlayacak. Ayrıca kurum adaylardan en az 55 KPSS puan kuralı aranmaktadır.

BAZI TAKIMLAR İPTAL ETTİ

Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre 20.02.2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli İşçi Alımı Duyurusunda ST 04 yeterlilik kodlu Sağlık Teknisyeni ve BP 03 yeterlilik kodlu Ofis Elemanı unvanlı takımların alımı yapılacaktır. 32110 numaralı ve iptal edilmiştir.

BAŞVURU TARİHİ VE YÖNTEMİ

Harran Üniversitesi işe alım başvuruları 20 Şubat 2023 ve 6 Mart 2023’ten itibarenbugüne kadar devam edecek.

Adayların istenen belgeleri elektronik ortamda yüklemeleri gerekmektedir. ad.harran.edu.trLink üzerinden e-devlet şifreniz ile giriş yaparak başvuru işlemini tamamlayacaksınız.

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1) İş Talep Formu (Gerekli evraklar bölümünden temin edilerek eksiksiz doldurulup imzalanacak.)

2) Adayların başvurdukları durumu belirten dilekçesi (Gerekli belgeler bölümünden temin edilecek ve eksiksiz doldurulacaktır.)

3) 2022 KPSS(B) sonuç belgesinin internet çıktısı (KPSS sonuç belgesi kontrol kodlu olarak online başvuru sisteminde ilgili alana yüklenecektir.)

4) Mezuniyet Belgesi (Barkodlu e-devlet çıktısı veya öğrenim belgesinin bir nüshası ilgili alana yüklenecektir.) (Atanmaya hak kazananlardan onaylı nüshası alınacaktır.)

5) Erkek adaylar için askerlik hizmetinin bulunmadığına dair belge. (Askerlik durumu belgesi ilgili alana yüklenecektir.)

6) Kimlik fotokopisi (İlgili alana yüklenecektir.)

7) 1 adet vesikalık fotoğraf (İlgili alana yüklenecektir.)

8) Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların özel güvenlik kimlik belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi. (İlgili alana yüklenecektir.) (5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri Kanununun 14 üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Geçerlilik süresi Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay olması gerekmektedir.)

9) Özel şartlar altında gerekli çalışma belgesi (belgeler online başvuru sistemindeki “çalışma belgesi” bölümüne yüklenecektir.) Çalışma belgesinin aslı ile birlikte ilan tarihi itibariyle ilgili süreyi doldurmuş olması isme/ilgili makama yazılmış ıslak imzalı ve onaylı yazı ve SGK barkodlu hizmet dökümü (sahada çalışıyorsanız ve çalışıp çalışmadığının tespiti için meslek kodu dikkate alınacaktır).

UYGULAMA KURALLARI NELERDİR?

1-Başvuranlarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

a-) Türk Vatandaşı olmak,
b-) Kamu haklarından yoksun olmamak,
c-) Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; Devletin güvenliğine karşı kabahatler, anayasal düzene ve işleyişine karşı suçlar, zimmet, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, iflasa mahkûm olmamak için hile, ihaleye fesat karıştırma, ifaya fesat karıştırma , hata veya kaçakçılıktan kaynaklanan mülk maliyetlerinin aklanması.
d-) Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, muaf veya tecilli olmak.
e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesinde yer alan kararların gizli kalması kaydıyla, görevini sürekli olarak yapmasına engel olacak bir akıl hastalığına sahip olmamak,

2- Başvuracak adaylardan lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P3), ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P93) puanı ve 2022 KPSS (B) kümesi KPSS (P94) puanı ) lise mezunları için puan. en az 55 ve üzeri puan almak.

3- Çeşitli kararnamelerle kamu görevinden çıkarılmış olanlar başvuru yapamaz.

4- Başvuru yapacak olanların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4(B) maddesinin “Bu şekilde çalıştırılanların iş sözleşmeleri, esaslarına aykırı hareket etmeleri nedeniyle kurumları tarafından feshedilmesi halinde” şeklindedir. veya sözleşme süresi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar dışında sözleşmeyi tek taraflı olarak feshederler.Kuruluş tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumlarının sözleşmeli işçi statüsünde çalıştırılamazlar. “.(bir) Yıllık süre kuralına tabi olmaksızın istihdam edilebilecek olanlar, bu durumu belgelemek kaydıyla ilana başvurabileceklerdir. atandı.)

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan aylık veya yaşlılık aylığı almamak.

6- Haftalık çalışma süresi her halükarda 40 saati geçmemekle birlikte, ilgili birim idaresince belirlenecek saatlerde (gece dahil) görev yapma şartını kabul etmek ve çalışmasına bir sakınca yoktur. Vardiya halinde.

RESMİ DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu